Tina Dahlberg


Aut. sygeplejerske med speciale i intensiv terapi

Refleksterapeut RAB-godkendt

NGH certificeret hypnotisør og hypnoterapeut


Jeg er uddannet sygeplejerske i 2005 og intensiv sygeplejerske i 2014. Gennem mit virke som sygeplejerske har jeg arbejdet meget med mennesker med smerteproblematikker. Dette har givet mig lyst til at kunne behandle smerter og sygdomme på andre måder end med medicin og symptombehandling. Og det har jeg nu mulighed for med refleksterapi. Det er gennem personlig erfaring med effekten af refleksterapi at jeg er blevet interesseret i denne behandlingsform og jo mere jeg arbejder med den, jo mere fascineret og taknemmelig bliver jeg over den forskel jeg kan gøre for det enkelte menneske.

Efterfølgende har jeg taget kursus i Japansk Lifting, den originale metode, da jeg nyder den glæde kunderne har af denne behandling, både på deres udseende, men især den indre ro og mindre stress.

For at skabe balance i både krop og sind har jeg suppleret mine behandlingsmuligheder med hypnose og hypnoterapi. Begge fantastiske behandlinger til de der ønsker personlig udvikling og mental balance.

Min klinik har jeg hjemme i idylliske omgivelser på Firkløvergården lidt uden for Haslev på Sydsjælland. Privat er jeg mor til 3 og gift med Steffen.

Uddannelse/kurser:


Sygeplejerske - 2005

Intensiv sygeplejerske - 2014

Ansigtsrefleksterapeut - 2017

Japansk Lifting - 2018

Hypnotisør - 2019

Hypnoterapeut - 2019

REIKI healer - 2023

Uddannelsesbeviser/kursusdiplomer


Billede kommer snart