Hypnose og hypnoterapi


Hypnose er en, ofte afslappet, tilstand, hvor vi er i stand til at arbejde med vores underbevidsthed. Under hypnose er man mere modtagelig for forslag og har derved mulighed for at ændre på vaner og tankemønstre. Hypnose bruges ofte til Rygestop, Vægttab og Stress.


Hypnoterapi bruges mere terapeutisk og kan arbejde dybere med mange problemstillinger. Her kan tanker, følelser og adfærd bearbejdes og det er derfor effektivt til eksempelvis fobier, angst, stress, tristhed, dårlige vaner/afhængigheder og meget andet.Hvem kan hypnotiseres?


Alle kan hypnotiseres, men kun hvis de selv ønsker det. Hypnose og hypnoterapi er hurtigtvirkende og effektivt, men kræver at du selv har lyst til at arbejde med den problemstilling du kommer med. 

Smertebehandling?


Hypnoterapi kan anvendes ved nogle former for kroniske smerter. Du skal dog være udredt ved læge, før der forsøges lindring med hypnoterapi.

Er du i tvivl, så kontakt mig gerne her."Hypnose er en tilstand med speciel bevidsthed og modtagelighed overfor ideer... speciel villighed til at undersøge ideer for deres iboende værdier"


Milton Erickson (1901-1980)

Amerikansk psykiater